Burritosnacks

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 pkg knorr burritos 2 eetlepel(s) remia olijvonaise yoghurt 250 deciliter griekse yoghurt 2 eetlepel(s) olie 300 gm biefreepjes 1 dikke prei in dunne ringen 1 teen knoflook, geperst 2 stengels bleekselderij in dunne pl; akjes 2 vleestomaten in stukjes, vocht en; zaadjes verwijderd 100 gm ijsbergsla in dunne reepjes 5 eetlepel(s) grof gesneden koriander 100 gm geraspte jonge kaas 1 ovenschaal ingevet 1 cocktailprikkers Verwarm de oven voor op 220øC. Roer de inhoud van het zakje Burritosaus los met Olijvonaise en yoghurt. Verhit de olie in een wok of koekenpan en roerbak de biefreepjes rondom bruin in ñ 2 min. Voeg de prei en knoflook toe en roerbak nog ñ 2 min. Voeg de bleekselderij toe en roerbak nog 2-3 min. Roer de inhoud van het zakje Burritos-kruidenmix, l dl water en de tomaat erdoor en laat het mengsel op zacht vuur ñ 2 min. sudderen. Verwarm de tortilla's volgens de gebruiksaanwijzing. Meng de sla met de koriander. Bestrijk de tortilla's met de yoghurtsaus, verdeel vervolgens eerst het sla-mengsel en dan het vleesmengsel erover. Rol de tortilla's op, leg ze naast elkaar in een ovenschaal met de naad naar beneden en bestrooi ze met de kaas. Bak de tortilla's ñ 8 min. in het midden van de oven. Snij elke tortilla in vieren en steek de rolletjes met cocktailprikkers vast.
Voorbereiding
: ñ 25 min. Recipe by Tip Culinair :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

3.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712326,Kalorio

Burritosnacks is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker