Patat Met Visburger

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 eetlepel olie 2 tomaten 4 blaadjes sla 2 zoetzure augurken 4 kabeljauwburgers 4 zachte witte bolletjes (of bruine) 4 eetlepels thousand island dressing materialen invetkwastje Bereiden Zo doe je dat: 1. Haal de bakplaat uit de oven en vet 'm in met de olie. Verwarm de oven voor op 175 °C of gasovenstand

3. Was de tomaten en blaadjes sla. Dep ze droog met wat keukenpapier. Snij de tomaten en augurken in dunne plakjes.

2. Leg de kabeljauwburgers op de bakplaat. Doe ovenwanten aan en schuif de bakplaat in de oven. Bak de burgers 8 minuten; draai ze halverwege om.

3. Snij de broodjes doormidden. Leg op de onderste helften de blaadjes sla.

4. Doe ovenwanten aan en haal de kabeljauwburgers uit de oven. Leg ze op de blaadjes sla. Verdeel de plakjes tomaat en augurk over de visburgers.

5. Schenk er de dressing over en dek de visburgers af met de bovenste helften van de broodjes. Serveer de patat erbij. Bevat per eenpersoonsportie energie 405 kCal - eiwit 16 g vet 22 g - koolhydraten 36 g

Patat Met Visburger is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburgers met rode uicompote en Joppiesaus
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger
Snack
Bekijk recept

Pittige kipkluiven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met kaas-kruidenpanade en knolselderijpatat
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ballenspies
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept