2 eetlepels soja 4 eetlepels sherry 1/2 theelepel zout 4 eetlepels olie 1 eetlepel maizena 1 mespunt suiker 3 eetlepels water 1 theelepel soja 1/2 theelepel zout paar druppels sesamolie Kies uit de ingrediëntenlijst 9 tot 12 ingrediënten en bereid zoals aangege- ven (kies Uit elke lijst minstens 3 groenten etc.). Meng het water, de soja, de sherry en het zout. Verhit de olie en sauteer de gekozen ingrediënten hierin 3-5 minuten. Voeg het sojamengsel toe en verhit het snel; laat afgedekt stoven tot de groenten zacht zijn (ca. 15 minuten). Vermeng de maïzena en de suiker met koud water, soja en zout; bind het gerecht; sprenkel er sesamolie over en dien op met rijst. Gedroogde ingrediënten: 75 gr geweekte mihoen in stukken van 7 1/2 cm 25 gr sedep malam (geweekt) 25 gr Chinese champignons (geweekt, doormidden gesneden) 2 stukken gedroogde lotuswortel (geweekt) Verse ingrediënten: 1 fijngesneden bosje selderij 1 paprika in reepjes 50 gr verse champignons in plakjes 1 grote gesnipperde ui 50 gr geblancheerde taugé 150 gr bloemkool in roosjes 150 gr Chinese kool in stukken van 5 cm 75 gr peultjes 150 gr courgette, in plakjes van 5 cm Overige ingrediënten: 150 gr bamboescheuten in reepjes 75 gr geblancheerde ginkgonoten of lotuszaden 75 gr rauwe pinda's 2 gefrituurde blokken tahoe Dit gerecht blijft ca. 1 week goed en kan verscheidene malen worden opgewarmd, zonder smaakverlies.