1/2 blok tahoe 3 eieren 100 gm taugé 2 eetlepels zonnebloemolie 4 eetlepels ketjap manis 1 eetlepel citroensap 1 theelepel sambal oelek 2 eetlepels bieslook, verse, gehakte 50 ml water, kokend 1 peper 1 zoutVoorbereiding stijd: 4 minutenVoorbereiding stijd: 26 minuten Benodigde materialen: een vergiet, een garde en een pan.Voorbereiding swijze Gebruik bij voorkeur ketjap manis. Snijd de taugé in kleine blokjes. Klop de eieren los met wat water, peper en zout. Overgiet de taugé met het kokende water en laat de groente in een vergiet uitlekken. Klop de ingrediënten voor het sausje samen met het water los. Verhit de olie en bak de tahoe rondom goudbruin. Schenk de eieren op in de pan en laat de eieren stollen. Verdeel de taugé over de omelet en serveer met het ketjapsausje. Lekker met gebakken rijst.
Tahoe-omelet met taugé en een ketjapsaus is een recept van De Virtuele Keuken