Tahoe-omelet met taugé en een ketjapsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1/2 blok tahoe 3 eieren 100 gm taugé 2 eetlepels zonnebloemolie 4 eetlepels ketjap manis 1 eetlepel citroensap 1 theelepel sambal oelek 2 eetlepels bieslook, verse, gehakte 50 ml water, kokend 1 peper 1 zout
Voorbereiding
stijd: 4 minuten
Voorbereiding
stijd: 26 minuten Benodigde materialen: een vergiet, een garde en een pan.
Voorbereiding
swijze Gebruik bij voorkeur ketjap manis. Snijd de taugé in kleine blokjes. Klop de eieren los met wat water, peper en zout. Overgiet de taugé met het kokende water en laat de groente in een vergiet uitlekken. Klop de ingrediënten voor het sausje samen met het water los. Verhit de olie en bak de tahoe rondom goudbruin. Schenk de eieren op in de pan en laat de eieren stollen. Verdeel de taugé over de omelet en serveer met het ketjapsausje. Lekker met gebakken rijst.

Tahoe-omelet met taugé en een ketjapsaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Ayam Betawi (kip in ketjap) met Sajoer Bajem
15 min-
Bekijk recept
Saté van rundergehakt
15 min, voorbereiden 15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderfilet in honing-ketjapsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaucijzen in ketjapsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tahoe-groentenomelet
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tahoe goreng en mama Jansens tahoekoekjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde tahoe (tahu isi)
30 min-
Bekijk recept
Pekingsoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept