Gevulde Paprika's Met Aardappelpuree

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

500 gram aardappelen 4 gedroogde tomaten op olie 10 groene olijven zonder pit 3 lente-uitjes 1 grote rode paprika 1 grote groene paprika bekertje crème fraiche half vet 60 gram geraspte 30+ kaas . Kook de aardappen gaar. . Was de paprika's, snijd ze doormidden en maak ze schoon. . Stamp aardappelen tot puree. Roer crème fraiche, helft van de kaas, tomaat, olijven, en uitjes door de puree. Maak op smaak met zout en peper. . Vul de paprikahelften met het pureemengsel. Leg in een ovenschaal en bestrooi met de rest van de kaas. . Giet een scheutje water naast de paprika's en bak ze 30 minuten op 180 C. Lekker als je de paprika eerst grillt.

Gevulde Paprika's Met Aardappelpuree is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept