Chinese Mie Met Knoflooktofu En Erwtjes (Foto)

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 pakje conimex mix voor chinese mie 3 tomaten 2 pakjes sofine tofu wokreepjes mild pikant 500 g doperwtjes (diepvries) 4 teentjes knoflook conimex wok olie 1 pak conimex chinese eiermie conimex ketjap manis
Voorbereiding
Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook. Voeg de mie toe aan het kokende water en kook deze in ca. 4 minuten gaar. Trek de mie na 1 minuut koken met 2 vorken los en roer tijdens het koken nog even om. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Meng ondertussen de groentemix (uit het pakje) met 1 dl heet water, tenminste 10 minuten laten staan. Pel en hak de knoflook fijn. Snijd de tomaten in partjes. Zet de wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de tofureepjes 3 minuten. Wok de knoflook 1 minuut mee. Wok vervolgens de partjes tomaat en doperwtjes (hoeven niet eerst te worden ontdooid) 7 minuten mee. Roer de gewelde groentemix erdoor. Voeg de mie en kruidenmix (uit het pakje) toe en wok nog 2 minuten. Voeg ketjap naar smaak (2-4 eetlepels) toe. Schep de Chinese Mie op borden of in kommen.

Chinese Mie Met Knoflooktofu En Erwtjes (Foto) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met asperges en serranoham
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept