Kokoscurry Met Sperzieboontjes En Tofu (Foto)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

300 g (basmati) rijst 1 pak sofine tofu conimex wok marinade conimex wok olie 500 g gebroken sperzieboontjes 1 bakje conimex kruidenpasta voor rode curr; y 1 pakje conimex romige kokosmelk 2 eetlepels conimex geraspte kokos
Voorbereiding
Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook. Voeg de rijst toe en kook deze in ca. 8 minuten gaar. Afgieten en terug in de pan met het deksel erop nog 2 minuten laten staan. Laat de tofu goed uitlekken, dep droog en snijd in blokjes van ca. 2 cm. Meng de blokjes tofu met 3 eetlepels wok marinade. Laat het 3 minuten staan om te marineren. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de sperzieboontjes 5 minuten. Voeg de tofublokjes toe en roerbak deze 3 minuten mee. Voeg de kruidenpasta, 1 dl water en de kokosmelk toe en laat het geheel ca. 10 minuten zachtjes pruttelen. Schep de kokoscurry op warme borden, bestrooi met de geraspte kokos of seroendeng en geef de warme rijst erbij.

Kokoscurry Met Sperzieboontjes En Tofu (Foto) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met asperges en serranoham
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Thaise kokoscurry met gamba's en peultjes-papajasalade
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise drumsticks met kokoscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode kokoscurry met biefstuk
Bekijk recept
Courgette-kokoscurry met peultjes
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept