Wrap-Pizza Veggie

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 wraps 1/2 pot napolitaanse tomatensaus (130 g) 2 plakken achterham 40 g champignons 1/2 courgette 1/2 rode paprika 1/2 ui 75 g mozzarella
Voorbereiding
: Verwarm de oven voor op 200 C° of gasovenstand

4. Snijd de plakken ham in reepjes, de champignons en de courgette in schijfjes, de paprika in stukjes en de ui in ringen. Snijd vervolgens de mozzarella in dunne plakjes. Bestrijk de wraps met de Napolitaanse tomatensaus. Beleg de wraps met de plakjes mozzarella en bestrooi deze vervolgens met de ham, de champignons, de courgette, de paprika en de ui. Bak de wrap-pizza's in + 10 min gaar. Dit gerecht bevat per eenpersoonsportie: 384 kcal 22 g eiwit 33 g koolhydraten 18 g vet, waarvan 9 g verzadigd vet 4 g voedingsvezel

Wrap-Pizza Veggie is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Veggie pita
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veggie kaas-auberginetosti
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mackerel & Grilled veggie melt
30 min-
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept