125 gm zwaardvis (of een andere witte vis; soort), zonder vel 1 small ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 klein bosje selderijbladeren, fij; ngehakt 150 gm tomaten, ontveld en kleingesneden 1 eetlepel(s) citroensap 1 eetlepel(s) vers gehakte peterselie 1 vers gemalen peper 1 zout 125 ml bouillon 4 groene olijven, fijngesneden Laat de ui, knoflook, selderij en tomaten 10 minuten in de bouillon koken. Voeg dan de vis toe. Nog eens 10 minuten zachtjes laten koken. Verdeel dan de vis in kleine stukjes. Giet wat vocht af. Roer er het citroensap en de peterselie door en voeg peper en zout naar smaak toe. Garneren met de fijngesneden goene olijven. Serveren met zilvervliesrijst en een salade van ui en tomaat. Bron: Mailinglist Dieetinfo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :
Pesce spada in camicia con frutto della passione e spaghetti con verdure grigliate (gepocheerde zwaardvis met passievrucht en spaghetti met gegrilde groente)