Romige zalmsalade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

50 gm bosuitjes, in plakjes 30 gm rode paprika, in reepjes 30 gm bleekselderij, kleingesneden 120 gm roze zalm, uit blik 50 ml magere yoghurt 1 eetlepel(s) fijngehakte dille 1 eetlepel(s) tartaarsaus 200 gm slablaadjes 1. Doe de bosuitjes, wat paprika en bleekselderij in een onafgedekte magnetronschaal (+ 1 minuut, 650 Watt) tot de bosuitjes zacht zijn. Laat het geheel daarna nog + 3 minuten in de magnetron staan.

2. Schep de rest van de ingrediënten, behalve de slablaadjes erdoor.

3. Verdeel de slablaadjes over 2 bordjes en bedek ze elk met de helft van het zalmmengsel. Bron: Weightwatchers :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 31.0

8.2002 :Fingerprint : 26450888,459712519,Kalorio

Romige zalmsalade is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept
Zeewaardige zalmsalade
30 min-
Bekijk recept
Russische zalmsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmabroodjes met haricots verts en zalm
35 min
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept