----VOOR DE TOFFEES---- 400 gm dungesneden gerookte zalm (8 grote; plakken) 150 gm hollandse garnalen 1 prei 1 sla om te garneren ----VOOR DE SAUS---- 4 eetlepel(s) mayonaise 4 eetlepel(s) ongezoete slagroom 2 eetlepel(s) tomatenketchup 2 eetlepel(s) pernod of ricard 1 sap van een halve citroen 1 peper 1 zout 1 eetlepel(s) gehakte peterselieVoorbereiding : Maak eerst de saus door alle ingrediënten goed met elkaar te vermengen. Schep de helft door de garnalen en zet dit koel weg. Snijd de prei in lintvormige repen van 20 tot 25 cm lang en ongeveer 1 cm breed. Kook de preilintjes af in water (halve minuut) en spoel ze direct koud. Laat ze uitlekken op een keukendoek. Spreid de plakken zalm uit op de werkruimte en schep een bergje aangemaakte garnalen in het midden. Rol de zalm voorzichtig op en bind de uiteinden dicht met de preilintjes. Schep wat saus op het midden van een groot bord, dresseer hier sla op en de zalmtoffees. Garneer een en ander met peterselie. Bron: MisterMail :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1