Toffees van gerookte zalm

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

----VOOR DE TOFFEES---- 400 gm dungesneden gerookte zalm (8 grote; plakken) 150 gm hollandse garnalen 1 prei 1 sla om te garneren ----VOOR DE SAUS---- 4 eetlepel(s) mayonaise 4 eetlepel(s) ongezoete slagroom 2 eetlepel(s) tomatenketchup 2 eetlepel(s) pernod of ricard 1 sap van een halve citroen 1 peper 1 zout 1 eetlepel(s) gehakte peterselie
Voorbereiding
: Maak eerst de saus door alle ingrediënten goed met elkaar te vermengen. Schep de helft door de garnalen en zet dit koel weg. Snijd de prei in lintvormige repen van 20 tot 25 cm lang en ongeveer 1 cm breed. Kook de preilintjes af in water (halve minuut) en spoel ze direct koud. Laat ze uitlekken op een keukendoek. Spreid de plakken zalm uit op de werkruimte en schep een bergje aangemaakte garnalen in het midden. Rol de zalm voorzichtig op en bind de uiteinden dicht met de preilintjes. Schep wat saus op het midden van een groot bord, dresseer hier sla op en de zalmtoffees. Garneer een en ander met peterselie. Bron: MisterMail :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1

2.0

3.2003 :Fingerprint : 26450888,459712538,Kalorio

Toffees van gerookte zalm is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Notenparfait met caramelsaus
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Choco-toffees
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zalm-pesto toffee
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde Banaantoffees Met Whiskey-papayasaus
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept