Tonijnsteaks met chiliglazuur

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 eetlepel(s) appelstroop 1 1/2 eetlepel(s) ketjap manis 4 tonijnsteaks (a ca. 150 g) 2 eetlepel(s) olie 1 chilipeper uit de molen (drogheria; & alimentari 1 keukenpapier Bereiden: In steelpannetje appelstroop met ketjap verwarmen en door elkaar roeren. In ca. 2 minuten iets laten inkoken. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Tonijnsteaks droogdeppen met keukenpapier en aan beide kanten bestrijken met olie. Op bakplaat leggen. Vis vlak onder grill ca. 3 minuten roosteren. Vis keren en andere kant in 2 a 3 minuten gaar roosteren. Vis uit grill nemen en aan bovenkant bestrijken met appelstroopglazuur. Chilipeper erboven malen. Vis ca. 12 cm onder grill nog ca. 1 minuut roosteren, tot glazuur net begint te verbranden. Serveren met roergebakken sugar snaps en gepofte aardappelen met zure room. Bereiden: ca. 20 minuten Prijs p.p.: f 8,50, €3,90 Bevat per eenpersoonsportie: 275 kilocalorieën eiwit 38 g vet 10 g koolhydraten 7 g Wijncategorie: 2 Banrock Station Colombard-Chardonnay Bron: Allerhande 11-2001 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

9.0

5.2002 :Fingerprint : 26450888,459712542,Kalorio

Tonijnsteaks met chiliglazuur is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Tonijnsteaks met chiliglazuur
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnsteaks Met Chiliglazuur
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnsteaks Met Chiliglazuur
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Urumaki sushi (inside out roll)
1u30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tonijn met korianderboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panini met tonijn en gemarineerde artisjokken
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tonijnsteak met basilicumsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept