Vlaardingse visschotel

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 kg kabeljauw 1 kg prei 6 grote tomaten 1 pond plakken leerdammer 1 peper 1 zout 1 witte wijn 1 ei snijd de tomaten plakken snijd de prei in dunne schijfjes wit en lichtgroene geddelte wrijf een oven schaal goed in leg daarop een bedje tomaten , daarop de prei en daarop de kaas , daarop de vis, p/z tomaten, prei kaas kluts 1 of 2 eieren met een goede scheut witte wijn en doe het over de schotel zet het in een voor verwarmde oven 180 graden celcius voor ongeveer 30 minuten - 45 minuten tot het gaar is en een mooi bruin korstje heeft serveer met een salade en bruin (stok)brood Bron: Mailinglist De Heksenketel :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 13.01.2003 :Fingerprint : 26450888,459712557,Kalorio

Vlaardingse visschotel is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept