Zalmtomaten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 tomaten 1 bakje rucolasla (30 g, ah) 8 r heinz sandwich spread zalm (pot; a 300 g) 50 gm zalmsnippers (bakje a 200 g, ah) 4 sneetjes wit casinobrood Bereiden: Tomaten wassen en in dunne plakjes snijden. Helft van rucola over vier borden verdelen. Onderste plakje van tomaat erop leggen. Plakje besmeren met sandwichspread, plakje tomaat erop leggen, beleggen met zalmsnippers en blaadje rucola, plakje tomaat erop leggen, zo blijven herhalen tot tomaat weer is opgebouwd met laagjes sandwichspread en zalm ertussen. Eindigen met lepeltje sandwichspread. Brood lichtbruin roosteren. Brood diagonaal doorsnijden. Tomaten serveren met geroosterd brood
Voorbereiding
stijd ca 70 minuten. Bevat per eenpersoonsportie 250 kilocalorieën, eiwit 70 g, vet 70 g, koolhydraten 28 g WIJNCATEGORIE: 1 Lichte, frisse, fruitige witte wijnen Marqués de Monistrol Chardonnay-Macabeo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1

0.0

2.2003 :Fingerprint : 26450888,459712574,Kalorio

Zalmtomaten is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtomaten
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtomaten
Bekijk recept

Zalmtomaten
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtomaten
Bekijk recept