750 g aardappelen 8 kleine rode paprika’s 2 el kappertjes (potje) zout 700 g schelvisfilet versgemalen peper 2 el citroensap 1 teentje knoflook 3 1/2 el margarine 1 el mosterd 2 tl basilicum 1 bakje tuinkers Aardappelen schillen en wassen. Tot gebruik onder water bewaren. Paprika’s wassen. Kapjes met steeltjes eraf snijden. Zaadlijsten verwijderen. Kappertjes kleinsnijden. In pan aardappelen met weinig water en zout in ± 20 min. gaarkoken. Intussen vis onder koud stromend water afspoelen. Met keukenpapier droogdeppen. Inwrijven met zout en peper. Besprenkelen met citroensap. In pan met 2 dl water vis in ± 10 min. zachtjes tegen de kook aan gaar laten worden. Intussen in andere grote pan met weinig water en zout paprika’s met open kant naar boven ± 6 min. zachtjes koken. Aardappelen afgieten. Vis met kookvocht aan aardappelen toevoegen. Met mixer pureren. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Toevoegen: margarine, mosterd en basilicum. Met mixer tot luchtige puree kloppen. Tuinkers van bedje knippen. Helft van tuinkers en kappertjes door puree roeren. Op smaak brengen met zout, peper en citroensap. Paprika’s op schaal scheppen. Hoog opvullen met vispuree. Rest van tuinkers en kappertjes erover strooien. voedingswaarde : 425 kcal p.p. voor- / bereidingstijd : 15 / 30 minuten