Visschotel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 pakje voorjaarsoep (met voorjaarsgroenten; ) 1 eetl tomatenpuree witte wijn 150 gr kabeljauwfilet zout citroenrasp 1 knäckebröd Kook de soep met 1/2 liter water, roer de tomatenpuree en een scheut witte wijn erdoor. Snijd de vis in blokjes, druppel er wat citroensap over en laat de vis gaar trekken in de soep. Hierbij het knäckebröd.
-

Visschotel is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept