1 sjalotje 1 knoflookteentje 1/2 struik chinese kool 2 eetlepel(s) olie 1 theelepel(s) thaise rode currypasta 200 gm gepelde noorse garnalen 2 eetlepel(s) zure room(halfvet!)Voorbereiding : Pel en snipper het sjalotje en het knoflookteentje. Maak de kook schoon, halveer hem overlangs en verwijder de stronk. Snijd de kool in repen van ca. 2 cm.Voorbereiding swijze: Verhit de olie in een wok en bak de sjalot en knoflook ca.2 minuten. Roer de curry erdoor en voeg de kool toe. Roerbak het geheel ca. 3 minuten.Voeg de garnalen toe en laat die, al omscheppend in ca. 1 minuut door en door warm worden. Schep het gerecht op de borden en schep de zure room erop. Serveertips: Lekker met gele rijst of mie en roergebakken paprika.
Roergebakken chinese kool met garnalen is een recept van De Virtuele Keuken