Roergebakken chinese kool met garnalen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 sjalotje 1 knoflookteentje 1/2 struik chinese kool 2 eetlepel(s) olie 1 theelepel(s) thaise rode currypasta 200 gm gepelde noorse garnalen 2 eetlepel(s) zure room(halfvet!)
Voorbereiding
: Pel en snipper het sjalotje en het knoflookteentje. Maak de kook schoon, halveer hem overlangs en verwijder de stronk. Snijd de kool in repen van ca. 2 cm.
Voorbereiding
swijze: Verhit de olie in een wok en bak de sjalot en knoflook ca.2 minuten. Roer de curry erdoor en voeg de kool toe. Roerbak het geheel ca. 3 minuten.Voeg de garnalen toe en laat die, al omscheppend in ca. 1 minuut door en door warm worden. Schep het gerecht op de borden en schep de zure room erop. Serveertips: Lekker met gele rijst of mie en roergebakken paprika.

Roergebakken chinese kool met garnalen is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept