1 grote ui 2 knoflookteentjes 2 ananasringen (uit blik) 3 el. mango-chutney 400 gr. kabeljauwfilet 1 el. citroensap 30 gr. boter 1 el. kerriepoeder 1/2 tl. gemberpoeder 1 el. tomatenpuree 1 blik kokosmelk 100 gr. gepelde noorse garnalen 100 gr. gekookte mosselen 4 el. slankroom zout, versgemalen peper 3 el. gesnipperde korianderVoorbereiding : Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de ananas in stukjes. Snijd de grotere stukken uit de mango-chutney kleiner. Snijd de visfilet in stukjes van ca. 3 cm. en besprenkel die met citroensap. Verhit de boter in een hapjespan en bak de ui zachtjes ca. 3 min. Voeg de knoflooktoe en roer de kerrie en de gember erdoor. Roer vervolgens de tomatenpuree en de kokosmelk erdoor. Breng het geheel al roerende aan de kook en laat de saus zachtjes ca. 5 min. pruttelen. Roer de ananas, chutney en kabeljauw door de saus. Laat de vis zachtjes in ca. 5 min. bijna gaar worden. Roer de garnalen, mosselen en slagroom door het vismengsel. Laat het geheel door en door warm worden. Breng het gerecht op smaak met zout en peper en bestrooi met koriander. Lekker met komkommersalade en gekookte rijst. (2 el. per persoon) Energie totaal per persoon 328 Kcal. 1368 Kj. 27 gr. eiwit 19 gr. vet 12 gr. koolhydraten