Gebakken zalmforel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 zalmforel of 2 zalmforelfilets 1 olijfolie, om de vis te bakken 1 peper en zout 1 citroensap 4 eetlepel(s) visfond en/of witte wijn Bestrooi de vis(filets) met zout en peper en sprenkel er een beetje citroensap over. Verhit de olie in de pan en bak daarin de vis lichtbruin en gaar. Bak de visfilets niet te lang, ze worden snel droog. Schep de vis uit de pan en houd hem warm op voorverwarmde borden. Schenk de fond en/of witte wijn in de pan en roer daarmee de bakresten los van de bodem van de pan en laat de saus iets indikken. Serveer deze saus apart bij de vis. In fase 2 kunt u de vis ook met een eetlepel geroosterde amandelsnippers bestrooien. Serveer bij dit gerecht: Broccoli gebakken Bron: Slank and Snel, de fast cuisine van Michel Montignac :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

2.0

3.2002 :Fingerprint : 26450888,459712421,Kalorio

Gebakken zalmforel is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Vispaté parmentier
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegarneerde Zalmforel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde zalmforel
35 min of meer -
Bekijk recept
warme terrine van zalmforel en broccoli
0 min
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept