1 zalmforel of 2 zalmforelfilets 1 olijfolie, om de vis te bakken 1 peper en zout 1 citroensap 4 eetlepel(s) visfond en/of witte wijn Bestrooi de vis(filets) met zout en peper en sprenkel er een beetje citroensap over. Verhit de olie in de pan en bak daarin de vis lichtbruin en gaar. Bak de visfilets niet te lang, ze worden snel droog. Schep de vis uit de pan en houd hem warm op voorverwarmde borden. Schenk de fond en/of witte wijn in de pan en roer daarmee de bakresten los van de bodem van de pan en laat de saus iets indikken. Serveer deze saus apart bij de vis. In fase 2 kunt u de vis ook met een eetlepel geroosterde amandelsnippers bestrooien. Serveer bij dit gerecht: Broccoli gebakken Bron: Slank and Snel, de fast cuisine van Michel Montignac :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2