4 aardappelen 1/2 groene paprika 150 gm kabeljauwfilet 1 pakje tomatensoep 1 eetlepel(s) gedroogde basilicum 3 tomaten 50 gm garnalen 50 gm gekookte mosselen 2 eetlepel(s) koffieroom 1 zout 1 peper Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Maak de paprika schoon door de zaden en zaadlijsten te verwijderen. Snijd de schoongemaakte paprika in stukjes. Snijd de kabeljauw in blokjes. Breng in een pan 1 liter water met de inhoud van het pakje al roerend aan de kook. Voeg de aardappelblokjes, de kabeljauw en de basilicum toe en kook de soep in 10 minuten zachtjes gaar. Ontvel intussen de tomaten, verwijder de pitjes en snijd ze in stukjes. Roer de tomaten, garnalen en mosselen door de soep en laat ze in ca. 3 minuten door en door heet worden. Breng de soep op smaak met koffieroom, zout en peper.Voorbereiding stijd: ca. 25 minuten :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2