Hartige zalmtaart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 groot blik zalm (ca. 400 g) 1 potje geroosterde paprika (ca. 400; g) 4 eieren 200 ml crème fra‹che of room fris 2 eetlepel(s) fijngehakte peterselie 1 zout 1 peper 50 gm boter 6 ontdooide vellen filodeeg (diepvri; es) Verwarm de oven voor op 180 g C. Laat het blikje zalm uitlekken, verwijder eventuele graatjes en verdeel de vis in stukjes. Laat de geroosterde paprika's uitlekken en snijd ze in dunne reepjes. Heng de eieren met de crème fraiche, de peterselie, een snufje zout en wat peper. Vet een taartvorm (22-24 cm doorsnede) in met wat boter. Leg de filodeegvellen op elkaar in de taartvorm (ze mogen over de rand hangen). Leg de zalmstukjes en de reepjes geroosterde paprika in de taartvorm en giet het eimengsel erover. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 30 minuten gaar en goudbruin. Serveer de taart warm. Vistip: vervang de zalm uit blik door tonijn uit blik. Recipe by Tijd voor Vis :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

23.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712448,Kalorio

Hartige zalmtaart is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtaart
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige zalmtaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met bieslookroomkaas in bladerdeeg
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige zalmtaart
35 min of meer -
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept