1 groot blik zalm (ca. 400 g) 1 potje geroosterde paprika (ca. 400; g) 4 eieren 200 ml crème fra‹che of room fris 2 eetlepel(s) fijngehakte peterselie 1 zout 1 peper 50 gm boter 6 ontdooide vellen filodeeg (diepvri; es) Verwarm de oven voor op 180 g C. Laat het blikje zalm uitlekken, verwijder eventuele graatjes en verdeel de vis in stukjes. Laat de geroosterde paprika's uitlekken en snijd ze in dunne reepjes. Heng de eieren met de crème fraiche, de peterselie, een snufje zout en wat peper. Vet een taartvorm (22-24 cm doorsnede) in met wat boter. Leg de filodeegvellen op elkaar in de taartvorm (ze mogen over de rand hangen). Leg de zalmstukjes en de reepjes geroosterde paprika in de taartvorm en giet het eimengsel erover. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 30 minuten gaar en goudbruin. Serveer de taart warm. Vistip: vervang de zalm uit blik door tonijn uit blik. Recipe by Tijd voor Vis :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :