Kwarteleieren met jakobsmosselen

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

8 kwarteleieren 4 verse jakobsmosselen 120 gm magere dunne room 4 eetlepel(s) droge witte wijn 1 fijngehakte bieslook enpeterselie 1 peper 1 zout 4 lege jakobsschelpen Snij de Jakobsmosselen in 3 stukken en leg ze in de schelpen met een eetlepel witte wijn; naar smaak zout en peper toevoegen. Breek de kwarteleitjes in de schelpen, 2 per schelp, en opvergieten met de dunne room. 5 min. verhitten in de oven op 220 gr. C (stand 7) Versieren met de bieslook en de peterselie en opdienen.
Voorbereiding
: 10 min.
Voorbereiding
stijd: 15 min. Recipe by Montignac :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

3.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712478,Kalorio

Kwarteleieren met jakobsmosselen is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Mixed visgrill
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sint-Jakobsmosselen Met Courgette En Saffraan-Roomsaus.
10-20 min -
Bekijk recept
Kwarteleieren Met Jakobsmosselen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken Jakobsmosselen Met Aceto Balsamico
0-10 min -
Bekijk recept

Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme paddenstoelensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cocktail met hardgekookte kwarteleieren
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept