Dim sum (chinese gehaktballetjes)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

300 gm rundergehakt 50 gm fijngehakt ontbijtspek 1 eetlepel(s) sojasaus 1 eetlepel(s) sherry (medium dry) 1 theelepel(s) oestersaus 2 eetlepel(s) maizena 1 theelepel(s) vijfkruidenpoeder 1 peper 1 zout 8 loempiavellen Vermeng het gehakt, de ontbijtspek, de sojasaus, de sherry, de oestersaus, de ma‹zena, de vijfkruidenpoeder en wat peper en zout en vorm er kleine balletjes van. Snijd ca. 8 loempiavellen in vieren en vouw om elk balletje 1/4 vel. Bak de dim sum in een laagje hete olie goudbruin en gaar. Lekker met zoetzure chilisaus. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

25.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712707,Kalorio

Dim sum (chinese gehaktballetjes) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Dim sums met garnalen en waterkastanje
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dim Sum van Jenny
45 min-
Bekijk recept
Siu Mai dimsum
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde Dim Sum Met Teriyakisaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept