Empanada con carne (spaanse gehaktvulling)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 eetlepel(s) olijfolie 1 fijngesnipperde grote ui 2 teentjes knoflook 1 grote groene paprika in stukjes 1 fijngesneden spaanse peper 250 gm rundergehakt 50 gm gewassen rozijnen 2 hardgekookte eieren in grove stukj; es 70 gm olijven met piment in stukjes 4 gepelde tomaten (blik) in stukjes 2 eetlepel(s) tomatenpuree 1 eetlepel(s) mexicaanse strooikruiden Verhit in een koekepan de olie. Bak de ui ca. 3 minuten zachtjes. Pers de knoflook erboven uit. Voeg de paprika, de Spaanse peper, het gehakt en de rozijnen toe. Bak het gehakt in ca. 7 minuten rul. Voeg het ei, de olijven, tomaat, tomatenpuree en strooikruiden toe. Schep alles goed door elkaar. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

25.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712715,Kalorio

Empanada con carne (spaanse gehaktvulling) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Empanada's
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriequiche
20 min
Bekijk recept
Shish barak
1 uur-
Bekijk recept
Koolrolletjes met Indisch gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Empanada's
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Argentijnse empanada’s met avocadosalsa
25 min-
Bekijk recept
Argentijnse empanada’s met avocadosalsa
30 min -
Bekijk recept
Empanada gallega
25 min Bijgerecht
Bekijk recept