Empanada's met varkensvlees en abrikozen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

250 gm bladerdeeg in rondjes van 10 cm 150 gm fijngehakte gekookt varkensvlees 100 gm fijngehakte gekookte abrikozen 1/2 eetlepel(s) suiker 100 gm gemengde krenten en rozijnen 50 gm gehakte amandelen => gemengd Leg een eetlepel vulling in het midden van ieder bladerdeegrondje, maak de uiteinden vochtig en maak halve maantjes. Maak in elk maantje 2 kleine sneetjes en smeer ze in met melk. Leg ze in een beboterde bakvorm en bak ze 15-20 minuten in de oven (190 èC). :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

25.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712717,Kalorio

Empanada's met varkensvlees en abrikozen is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Empanada's
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Argentijnse empanada’s met avocadosalsa
25 min-
Bekijk recept
Argentijnse empanada’s met avocadosalsa
30 min -
Bekijk recept
Empanada gallega
25 min Bijgerecht
Bekijk recept