2 eetlepel(s) boter (of margarine) 1 zak aardappel (mini)dobbeltjes (45; 0 g) 1 schaal hutspotgroenten (ca. 400 g,; ah) 100 ml melk 4 dikke plakken bakbacon (pakje a ca; , 125 g, ah) 1 zout 1 (versgemalen) peper Bereiden: In hapjespan 1 eetlepel boter verhitten en aardappel en hutspotgroenten ca. 5 minuten bakken, regelmatig omscheppen. Melk en 1/2 eetlepel boter toevoegen en wortelmengsel in ca. 7 minuten afgedekt zachtjes laten garen. Intussen in koekenpan rest van boter verhitten en bakbacon in ca. 5 minuten goudbruin en gaar bakken, halverwege keren. Wortelmengsel kort met stamper tot grove puree mengen. Stew op smaak brengen met zout en peper. Over twee borden verdelen en bakbacon erop leggen. Bereiden: ca. 15 minuten Prijs p.p.: f 5,00, €2,20 Bevat per eenpersoonsportie: 540 kilocalorieên eiwit 19g-vet30g- koolhydraten 48 g Wijncategorie: 7 Bellevue Côtes du Rhône Bron: Allerhande 11-2001 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :
9.0
5.2002 :Fingerprint : 26450888,459712720,Kalorio
Engelse stew met aardappel en bacon is een recept van De Virtuele Keuken