Babi base manis

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

400 gm varkensvlees 7 rode sjalotjes 4 teentjes knoflook 3 schijfjes gember van ca. 2 cm 3 rode lomboks 4 eetlepel(s) kecap manis 2 eetlepel(s) kecap asin 1 theelepel(s) grof gemalen zwarte peper 2 eetlepel(s) olie Keukenmateriaal: snijplank vleesmes keukenmes grote pan houten spatel
Voorbereiding
Snijd het vlees in blokjes van circa 2 cm. Pel de sjalotjes en de knoflook en snipper ze fijn. Schil de gemberwortel en snijd hem in dunne schijfjes. Was de lomboks en snijd ze grof. Verhit de olie in een pan en fruit de sjalotjes en de knoflook. Voeg de stukjes gember en het vlees toe en sauteer dit circa 2 minuten. Doe de kecap manis, de kecap asin en de peper erbij en sauteer nog 1 minuut. Voeg 2 kopjes water toe en laat het vlees circa 20 minuten sudderen. Doe de lombok erbij en stoof het vlees gaar. Voeg zo nodig wat water toe. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

4.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712587,Kalorio

Babi base manis is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Speklapjes met witlof uit de oven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept