400 gm varkensvlees 7 rode sjalotjes 4 teentjes knoflook 3 schijfjes gember van ca. 2 cm 3 rode lomboks 4 eetlepel(s) kecap manis 2 eetlepel(s) kecap asin 1 theelepel(s) grof gemalen zwarte peper 2 eetlepel(s) olie Keukenmateriaal: snijplank vleesmes keukenmes grote pan houten spatelVoorbereiding Snijd het vlees in blokjes van circa 2 cm. Pel de sjalotjes en de knoflook en snipper ze fijn. Schil de gemberwortel en snijd hem in dunne schijfjes. Was de lomboks en snijd ze grof. Verhit de olie in een pan en fruit de sjalotjes en de knoflook. Voeg de stukjes gember en het vlees toe en sauteer dit circa 2 minuten. Doe de kecap manis, de kecap asin en de peper erbij en sauteer nog 1 minuut. Voeg 2 kopjes water toe en laat het vlees circa 20 minuten sudderen. Doe de lombok erbij en stoof het vlees gaar. Voeg zo nodig wat water toe. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2