4 ribkarbonades (a ca. 100 g) 1 eetlepel(s) olie 1 zout 1 peper 1 portie perendressing (zie recept) Bereiden: Grillpan verhitten tot gloeiend heet. Ribkarbonades dun bestrijken met olie. Bestrooien met zout en peper en in grillpan in ca. 10 minuten gaar en lichtbruin grillen, halverwege keren. Karbonades op vier borden leggen. Dressing erover en ernaast scheppen. : Bereiden: ca. 15 minuten j Prijs p.p.: f 2,75, € 1,30 Bevat per eenpersoonsportie: 280 kilocalorieên eiwit 23 g - vet 20 gkoolhydraten 4 g Wijncategorie: 2 Montestell Chenin blanc Bron: allerhande 11-2001 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :
9.0
5.2002 :Fingerprint : 26450888,459712744,Kalorio
Gegrilde ribkarbonade met perendressing is een recept van De Virtuele Keuken