100 gm rauwe ham 400 gm rundergehakt 4 eetlepel(s) verse geraspte parmezaanse kaas 2 eieren 1 versgemalen zwarte peper 1 paneermeel 1 teentje knoflook 6 eetlepel(s) olijfolie 600 gm spinazie 2 eetlepel(s) mosterd 1 zakje italiaanse kruidenmix Rauwe ham fijn snijden. Meng de ham de Parmezaanse kaas, het gehakt, de eieren en de helft van de Italiaanse kruidenmix in een keukenmachine. Maak van het mengsel balletje ter grootte van een walnoot en haal ze door het paneermeel. Bak ze in 4 eetlepels olie goud bruin. Vlak voor dat ze gaar zijn in een andere koekepan de resterende olie verhitten. Pel de knoflook en snipper deze fijn, fruit de knoflook even en voeg de spinazie en de Italiaanse kruiden mix erbij. Laat de spinazie een weinig slinken en voeg dan de mosterd toe. Even omscheppen en meteen serveren. Lekker met spaghetti in tomatensaus. Recipe by MisterMail :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :