Gemarineerde entrecotes met rode-wijnsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 entrecotes a 150 gram 2 deciliter rode wijn 1 laurierblaadje 1 takje tijm 1 sjalotje 1 takjes peterselie 250 gm champignons 1 doosje maggi rode wijn saus 1 peper 1 zout 75 gm boter ca. 20 minuten; marinade: 1 uur
Voorbereiding
: Marineer de entrecotes 1 uur in de wijn met het laurierblaadje, de tijm en het doorgesneden sjalotje. Borstel de champignons schoon en snijd ze doormidden. Bereid de saus met 50 gram boter volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik iets minder water dan aangegeven. Dep het vlees droog met keukenpapier en bak het in 25 gram hete boter naar smaak rood, ros‚ of gaar (1-3 minuten per kant). Bestrooi het vlees met zout en peper. Breng de saus op de gewenste dikte met wat van de marinade. Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Bak in de achtergebleven boter de champignons snel gaar. Afwerking: Serveer het vlees op een mooie schaal, verdeel de saus erover en gameer met de champignons en wat peterselie. Recipe by Feest-special Maggi 2000 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

25.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712758,Kalorio

Gemarineerde entrecotes met rode-wijnsaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept