4 ongepaneerde varkensschnitzels 1 versgemalen peper 1/2 eetlepel(s) mosterd 4 plakjes ham 250 gm champignons 8 kerstomaatjes 40 gm boter 1 flesje maggi vloeibare bouillon tu; inkruiden 1 zakje maggi jus met champignons 1 eetlepel(s) gesnipperde peterselieVoorbereiding : Verwarm de oven voor op 200 øC. Wrijf het vlees in met peper en mosterd en leg de ham erop. Maak er rolletjes van en steek die vast met houten cocktailprikkers. Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Was de kerstomaatjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de rolletjes rondom bruin. Leg ze in een ovenschaal. Bak in het achtergebleven bakvet de champignons ca. 3 minuten. Voeg 1-2 kneepjes Vloeibare Bouillon toe en schep het champignonmengsel bij de vleesrolletjes. Leg de tomaatjes erbij. Bak de vleesrolletjes in het midden van de oven in ca. 15 minuten gaar; draai ze halverwege de bereidingstijd om. Maak intussen de jus met het bakvet in de pan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afwerking: Neem de schaal uit de oven, schenk de jus erbij en bestrooi het geheel met de peterselie. Lekker met aardappelpuree en haricot verts. Recipe by Feest-special Maggi 2000 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :