8 dunne varkensschnitzels a 50g 50 gm eru chèvre doux 8 dunne plakjes gerookte ham 1 pot bonduelle haricots verts 1 zout 1 peper 60 gm boter of margarine 1 pot cuisine cas spijkers sauce cas; serole 1 cocktailprikkers of keukengaren Leg de schnitzels tussen plastic-folie en sla of rol ze nog iets dunner. Bestrijk de schnitzels met een laagje geitensmeerkaas, leg op elk een plakje ham en wat haricots verts. Rol de schnitzels op en zet ze met een cocktailprikker of een stukje keukengaren vast. Bestrooi de rolletjes met zout en peper. Verhit de boter en bak de rolletjes rondom bruin. Voeg 1/2 dl water toe en roer de aanbaksels los. Laat de rolletjes met het deksel schuin op de pan 12-15 min. sudderen. Voeg na ñ 10 min. de vleessaus toe, roer goed om en verwarm alles nog ca. 2 min.Voorbereiding : ñ 25 min. Recipe by Tip Culinair Kerstpakket 2000 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :