Gevulde schnitzels met vleessaus

4 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

8 dunne varkensschnitzels a 50g 50 gm eru chèvre doux 8 dunne plakjes gerookte ham 1 pot bonduelle haricots verts 1 zout 1 peper 60 gm boter of margarine 1 pot cuisine cas spijkers sauce cas; serole 1 cocktailprikkers of keukengaren Leg de schnitzels tussen plastic-folie en sla of rol ze nog iets dunner. Bestrijk de schnitzels met een laagje geitensmeerkaas, leg op elk een plakje ham en wat haricots verts. Rol de schnitzels op en zet ze met een cocktailprikker of een stukje keukengaren vast. Bestrooi de rolletjes met zout en peper. Verhit de boter en bak de rolletjes rondom bruin. Voeg 1/2 dl water toe en roer de aanbaksels los. Laat de rolletjes met het deksel schuin op de pan 12-15 min. sudderen. Voeg na ñ 10 min. de vleessaus toe, roer goed om en verwarm alles nog ca. 2 min.
Voorbereiding
: ñ 25 min. Recipe by Tip Culinair Kerstpakket 2000 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

25.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712767,Kalorio

Gevulde schnitzels met vleessaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met witlof en ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept