Hespengebraad in sherrysaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 kg hespengebraad 2 eetlepel(s) mosterd 1 tijm 1 zout 1 gemalen peper 200 gm boter 4 eetlepel(s) rodebessengelei ----VOOR DE MARINADE---- 100 ml droge sherry 3 eetlepel(s) sojasaus 2 knoflookteentjes 1/2 koffielepel gemberpoeder Bereid een marinade met sherry, sojasaus, gesnipperde look en gemberpoeder. Wrijf het gebraad in met mosterd, tijm, peper en zout en leg het in de marinade. Laat afgedekt in de koelkast 6 uur marmeren. Keer geregeld om en bedruip met de marinade. Neem het vlees uit de marinade en dep het droog. Laat het vlees in de helft van de boter aan alle kanten mooi kleuren, voeg de rest van de boter toe en laat onder deksel ongeveer 50 min. bakken. Bedruip nu en dan met een scheut van de gezeefde marinade. Neem het vlees uit de pan. Deglaceer de braadjus met de rest van de marinade en een scheut heet water of fond, laat kort opkoken en roer de bessengelei erdoor. Snij het vlees in plakken, overgiet met de saus en serveer met geglaceerd witloof en amandelkroketjes. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

0.0



4.2002 :Fingerprint : 26450888,459712777,Kalorio

Hespengebraad in sherrysaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gamba's met sherrysaus
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sherrysaus met vijgen (dessertsaus)
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoenfilet met sherrysaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenscaloppini in mosterd-sherrysaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hespengebraad met kruiden
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hespengebraad in bladerdeeg
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met hespengebraad
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hespengebraad met vijgen-mosterdglazuur
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept