Kalfsgehakt in peterseliesaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

50 gm gesnipperde ui 1 eetlepel(s) dieetmargarine 1 snee verkruimeld wit brood (30 gr) 125 ml magere melk 240 gm mager kalfsgehakt 1 ei 1 peper 1 zout 1 nootmuskaat - piment 150 ml water 1 juspoeder 1 theelepel(s) bloem 1 eetlepel(s) gehakte verse peterselie Fruit de ui in 1/3 van de margarine in een kleine antikleefpan. Week het brood in de helft van de melk, vermeng het daarna met ui, het gehakt en het ei, maak het geheel op smaak met peper, zout, nootmuskaat en piment. Vorm 4 platte ballen van het gehaktmengsel. Bak de ballen bruin in de resterende margarine, voeg water en juspoeder toe en laat het gehakt ca. 15 minuten sudderen. Vermeng de resterende melk met de bloem en roer dit mengsel door het braadvocht, zodat dit enigszins gebonden wordt. Voeg de peterselie toe. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 18.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712783,Kalorio

Kalfsgehakt in peterseliesaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta in tonijn-peterseliesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wittewijn-peterseliesaus
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Paddestoelentaartje met peterseliesaus
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges met beenham en krieltjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met kalfsgehakt-balletjes in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept