Kalfsschnitzels met een saus van verse tomaten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 kalfsschnitzels (100 gram per stuk; ) 2 uien 4 worteltjes 2 teentjes knoflook 4 eetlepel(s) olijfolie 1 kg tomaten 4 takjes verse basilicum 4 takjes verse peterselie 2 theelepel(s) italiaanse keukenkruiden 200 ml droge witte wijn 1 zout 1 peper Fruit de gesnipperde ui, de in kleine stukjes gesneden wortel en bleekselderij in 2 eetlepels olie. Pers de knoflook er boven uit en laat het 5 minuten sudderen. Voeg de in stukjes gesneden tomaat toe met de fijngesneden basilicum en peterselie, de italiaanse keukenkruiden en de wijn. Laat het 10 minuten heel zachtjes koken. Bak in een andere pan de kalfsschnitzels in 2 eetlepels olie gedurende 8 minuten. Dien het geheel op met pasta (75 g p.p.) en broccoli. Dit gerecht bevat per persoon 635 kcal en

2

0.5 g vet. Dat betekent dat 29% van het totaal aantal calorieëen afkomstig is van vet. Dit gerecht past dus goed in een vetbeperkt dieet. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

23.11.2002 :Fingerprint : 26450888,459712790,Kalorio

Kalfsschnitzels met een saus van verse tomaten is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool met citroenroom
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met tagliatelle, artisjokkenhartjes & groene asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept