4 kalfsschnitzels (100 gram per stuk; ) 2 uien 4 worteltjes 2 teentjes knoflook 4 eetlepel(s) olijfolie 1 kg tomaten 4 takjes verse basilicum 4 takjes verse peterselie 2 theelepel(s) italiaanse keukenkruiden 200 ml droge witte wijn 1 zout 1 peper Fruit de gesnipperde ui, de in kleine stukjes gesneden wortel en bleekselderij in 2 eetlepels olie. Pers de knoflook er boven uit en laat het 5 minuten sudderen. Voeg de in stukjes gesneden tomaat toe met de fijngesneden basilicum en peterselie, de italiaanse keukenkruiden en de wijn. Laat het 10 minuten heel zachtjes koken. Bak in een andere pan de kalfsschnitzels in 2 eetlepels olie gedurende 8 minuten. Dien het geheel op met pasta (75 g p.p.) en broccoli. Dit gerecht bevat per persoon 635 kcal en
2
0.5 g vet. Dat betekent dat 29% van het totaal aantal calorieëen afkomstig is van vet. Dit gerecht past dus goed in een vetbeperkt dieet. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :