Karbonades met pesto-jus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 karbonades 4 eetlepel(s) pesto 75 gm roomboter 1/2 eetlepel(s) tomatenpuree 50 ml wijn witte, droge 1 peper 1 zout ----BENODIGDE MATERIALEN---- 1 een ruime koekenpan en verwarmde b; orden. Neem voor de roomboter bij voorkeur koude. Let op: halfvolle boter is ongeschikt om in te bakken. Haal de karbonades een kwartier voor de bereiding uit de koelkast en bestrooi ze aan beide kanten met peper. Smelt tweederde deel van de boter in een ruime koekenpan. Wacht tot het schuim is weggetrokken en bak de karbonades in 15 … 20 minuten aan beide kanten bruin en gaar. Bestrooi het vlees met een vleugje zout, neem het uit de pan en houd het afgedekt warm. Roer de tomatenpuree door de braadboter en laat het geheel even pruttelen. Zet het vuur hoog. Voeg de wijn toe en laat de jus even bruisen. Roer de pestosaus erdoor. Snijd de rest van de boter in stukjes, roer ze een voor een door de jus en laat de jus nog 1 minuut koken. Leg het vlees op warme borden, en schep de jus over het vlees. Lekker met gestoofde courgette en tagliatelle of aardappelpuree met klontjes boter erdoor. Recipe by Mistermail :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

25.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712792,Kalorio

Karbonades met pesto-jus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept