Lever met rozijnen

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

150 gm varkenslever 2 theelepel(s) bloem 2 theelepel(s) dieetmargarine 100 ml water 1 eetlepel(s) juspoeder 20 gm rozijnen Snijd de lever in plakken en wentel deze door de bloem. Laat de margarine in de antikleefpan bruin worden en bak de plakken lever snel bruin, voeg water, juspoeder en rozijnen toe en laat ca. 15 minuten sudderen. Bron: weight watchers :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

23.11.2002 :Fingerprint : 26450888,459712807,Kalorio

Lever met rozijnen is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Kreeft met vanillezout
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade van peulen en kippenlevers
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebraden kerstkalkoen met rozemarijnciderjus
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef Caldereta
Bekijk recept