Moscharie jachnie (grieks)

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 uien 4 tenen knoflook 2 eetlepel(s) gehakte peterselie 100 ml rode wijn 300 ml runderbouillon 1 half blik gezeefde tomaten 3 laurierbladeren 1 olijfolie 750 gm in kubus gesneden kalfsvlees (2x2x; 2) 1 pijnboompitten als strooisel 1 peper 1 zout
Voorbereiding
swijze: Verhit wat olijfolie in de steelpan. Bak de blokjes rondom dicht. Voeg de gehakte uien en de uitgeperste knoflook toe. Voeg nu al roerende de tomatenpuree, de rode wijn, de verhitte bouillon toe. Laurier en peterselie toevoegen en alles 45 min laten sudderen op een laag vuur. Serveer het vlees met het ingedikte kookvocht. Heerlijk met rijst en een Griekse salade. Recipe by Mistermail :Stichworte : Vleesgerechten :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

25.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712818,Kalorio

Moscharie jachnie (grieks) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse kipspiesjes met krieltjessalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grieks flatbread met gyros van kip
2 uur-
Bekijk recept
Griekse tzatziki
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Grieks gevulde wrap
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept