1/2 bosje peterselie 1 teentje knoflook 1 mosterd 1 sojasaus 1 sap van 1 citroen 1 zout 1 peper 4 runderkoteletten samencirca 1,2 kg 1 olijfolieVoorbereiding stijd: circa 30 minutenVoorbereiding stijd: 8 a 10 minuten (plus de tijd om de bruineerschaal te verwarmen), plus 3 minuten in de uitgeschakelde magnetron Was de peterselie en hak haar fijn samen met de knoflook. Doe dit mengsel in een kopje, voeg l eetlepel mosterd en l eetlepel sojasaus toe samen met het citroensap en wat zout en peper. Roer dit mengsel goed door. Snijd de randen van de koteletten op twee plaatsen in, zodat ze tijdens de bereiding niet omkrullen, en omwikkel de uitstekende delen van het bot met magnetronfolie. Verwarm een bruineerschaal, voldoende ruim om de koteletten naast elkaar te leggen, 6 minuten in de magnetron op de hoogste stand. Bestrijk de bruineerschaal met wat olie en leg de koteletten met de brede kant naar buiten op de schaal en plaats deze 8-10 minuten in de magnetron op de hoogste stand (afhankelijk van hoe gaar u het vlees wilt hebben). Keer het vlees halverwege de bereidingstijd, verwijder het magnetronfolie, schenk het sausje over het vlees en vervolg de bereiding. Laat de koteletten tenslotte nog 3 minuten in de uitgeschakelde magnetron staan en dien ze op. Recipe by Koken met de magnetron :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :