Portugees lamsvlees uit chernache

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 kg lamsbout zonder been 100 gm bacon 100 gm reuzel 100 ml olijfolie 2 knoflookteentjes 2 uien 3 eetlepel(s) verse gehakte peterselie 1 theelepel(s) paprikapoeder 1 liter rode wijn 1 grof zeezout 1 peper 1 schaal water
Voorbereiding
: Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius. Stamp de knoflook fijn samen met wat zeezout en smeer hier het vlees mee in. Meng in de kom de reuzel, olijfolie en paprikapoeder en strijk dit ook uit over het vlees. Snijd de uien in ringen en bedek hiermee de bodem van de aardewerken schotel. Strooi er de peterselie overheen. Leg hierop het vlees. Giet de wijn over het vlees zodat het bijna onder staat, vul eventueel aan met het water. Sluit de schaal af (met aluminiumfolie) en braad het vlees 60 minuten in de voorverwarmde oven. Dit gerecht smaakt lekker met verse spinazie en gekookte aardappelen, of rijst met broccoli. Recipe by Mistermail :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

25.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712835,Kalorio

Portugees lamsvlees uit chernache is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Portugees Lamsvlees Op De Wijze Van Chernache
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Portugees Lamsvlees Uit Chernache
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Caldo verde (boerenkoolsoep op z'n Portugees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Portugees visschoteltje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blokjes varkensvlees op z'n Portugees
0 min
Bekijk recept