Saltimbocca romana

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

100 gm gorgonzola (pikant, kaasbedienings; afdeling) 1 zakje verse basilicum (15 g) 8 plakjes spinata romana (vleeswaren; ) 4 kalfsschnitzels (a ca. 100 g) 1 zout 1 (versgemalen) peper 1/2 eetlepel(s) olijfolie 1 grillplaat of grillpan Bereiden: Gorgonzola in vier stukken snijden. Basilicumblaadjes van takjes halen, op elkaar leggen en in reepjes snijden. Grillpan verhitten tot gloeiend heet en spinata romana in ca. 4 minuten krokant roosteren. Kalfsschnitzels in ca. 7 minuten bruin roosteren, halverwege keren en gorgonzola erop leggen. Kalfsschnitzels op vier borden leggen. Bestrooien met zout, peper en basilicumreepjes. Olie eromheen sprenkelen. Spinata romana erop leggen. Serveren met bonensalade. Bereiden: ca. 20 minuten Prijs p.p.:f7,75,€3,50 Bevat per eenpersoonsportie: 385 kilocalorieën eiwit 31 g-vet 29 gkoolhydraten O g Wijncategorie: 6 Undurraga Rose Bron: Allerhande 11-2001 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

9.0

5.2002 :Fingerprint : 26450888,459712850,Kalorio

Saltimbocca romana is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Ciabatta salami-kaas-tapenade
5 min
Bekijk recept
Pizzahapjes
30 min Snack
Bekijk recept
Parelcouscous met salami en venkel
15 min
Bekijk recept
Italiaanse sesamstengels
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept