3 gm rundergehakt 1 ananasstukjes (netto 227 g, dole) 2 eetlepel(s) boter of margarine 1 zakje kruidenmix voor gehakt met p; aprika (40 g silvo) 2 eetlepel(s) gemalen kokos (zakje a 125 g, ah) 1 rode paprika 1 zakje gesneden spitskool (250 g) 1 zak krielaardappeltjes (450 g, cel; avita) .a Römertopf (inhoud ca. 2 liter) ca. 15 à 20 minuten in koud water zetten. Intussen gehakt mengen met kruidenmix. Van gehakt balletjes van ca. 3 cm maken. Op plat bord kokos strooien. Balletjes door kokos wentelen, zodat alle kanten bedekt zijn met kokos. In zeef ananas laten uitlekken (vocht wordt niet gebruikt). Paprika schoonmaken, wassen en in reepjes snijden. Gehaktballetjes, ananas, paprikareepjes, spitskool en aardappeltjes in römertopf door elkaar scheppen. Boter in klontjes erover verdelen. Römertopf afgedekt in midden van koude oven zetten. Oven instellen op 200 ºC of gasovenstand
4. Schotel in ca. 1 uur gaar stoven. bron : Allerhande 23 november 1995 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1