Spitskool uit de romertopf

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

3 gm rundergehakt 1 ananasstukjes (netto 227 g, dole) 2 eetlepel(s) boter of margarine 1 zakje kruidenmix voor gehakt met p; aprika (40 g silvo) 2 eetlepel(s) gemalen kokos (zakje a 125 g, ah) 1 rode paprika 1 zakje gesneden spitskool (250 g) 1 zak krielaardappeltjes (450 g, cel; avita) .a Römertopf (inhoud ca. 2 liter) ca. 15 à 20 minuten in koud water zetten. Intussen gehakt mengen met kruidenmix. Van gehakt balletjes van ca. 3 cm maken. Op plat bord kokos strooien. Balletjes door kokos wentelen, zodat alle kanten bedekt zijn met kokos. In zeef ananas laten uitlekken (vocht wordt niet gebruikt). Paprika schoonmaken, wassen en in reepjes snijden. Gehaktballetjes, ananas, paprikareepjes, spitskool en aardappeltjes in römertopf door elkaar scheppen. Boter in klontjes erover verdelen. Römertopf afgedekt in midden van koude oven zetten. Oven instellen op 200 ºC of gasovenstand

4. Schotel in ca. 1 uur gaar stoven. bron : Allerhande 23 november 1995 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1



3.0



3.2002 :Fingerprint : 26450888,459712859,Kalorio

Spitskool uit de romertopf is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Voor De Slanke Lijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Perfecte Eend
10-20 min -
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept