4 tilapiafilets 1 eetlepel(s) zwarte peperkorrels 1 eetlepel(s) olijfolie 1 eetlepel(s) boter 1 zout 2 gesnipperde sjalotjes 1 theelepel(s) mosterd 1 eetlepel(s) rode peperkorrels 3 eetlepel(s) droge sherry 2 eetlepel(s) cognac 1 bekertje crème fraiche Grill voorverwarmen op de hoogste stand. Kneus de zwarte peperkorrels. Bestrijk de tilapiafilets met olie. Wentel de filets door de gekneusde peper en bestrooi ze met wat zout. Grill ze in 5 minuten aan beide zijden goudbruin. Smelt ondertussen de boter in een steelpan en smoor de sjalotten. Voeg dan de mosterd, de sherry, de cognac en de rode peper toe. Laat dit even doorkoken en voeg dan de crème fraiche toe. Serveren met gebakken aardappels. Recipe by MisterMail :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2