Tilapiafilets in pepersaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 tilapiafilets 1 eetlepel(s) zwarte peperkorrels 1 eetlepel(s) olijfolie 1 eetlepel(s) boter 1 zout 2 gesnipperde sjalotjes 1 theelepel(s) mosterd 1 eetlepel(s) rode peperkorrels 3 eetlepel(s) droge sherry 2 eetlepel(s) cognac 1 bekertje crème fraiche Grill voorverwarmen op de hoogste stand. Kneus de zwarte peperkorrels. Bestrijk de tilapiafilets met olie. Wentel de filets door de gekneusde peper en bestrooi ze met wat zout. Grill ze in 5 minuten aan beide zijden goudbruin. Smelt ondertussen de boter in een steelpan en smoor de sjalotten. Voeg dan de mosterd, de sherry, de cognac en de rode peper toe. Laat dit even doorkoken en voeg dan de crème fraiche toe. Serveren met gebakken aardappels. Recipe by MisterMail :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

5.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712870,Kalorio

Tilapiafilets in pepersaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige tilapia-curry met pandan
20 min-
Bekijk recept
Tilapia op mihoensalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept