4 stengels bleekselderij 2 groene paprika's 3 eetlepel(s) zonnebloemolie 1 schaaltje varkensvleesreepjes (300; gr) 1 doos old el paso soft taco dinner(; 362 gr) 100 gm gewelde abrikozen 100 gm gezouten cashewnoten 1 zakje friseesla (200gr) 1 magnetronfolie bleekselderij en paprika's schoonmaken wassen en in stukjes snijden. in braadpan olie verhitten. vlees circa 3 min bakken. bleekseldrij en paprika 2 min meebakken. seasoningmix( uit doos) en 1,5 dl water toevoegen en ca 10 min zachtjes doorkoken. af en toe roeren. abrikozen in stukjes snijden. cashewnoten grof hakken. tortilla's uit de doos loshalen, opstapelen en in magnetronfolie verpakken. tortilla's 1 min op vol vermogen verhitten (700 watt) abrikozen en cashewnoten door vleesmengsel roeren. en 1 minuut meewarmen. tortilla's vullen met sla vleesmengsel en tacosaus uit doos, en opvouwen Serveertips: ronde fruitige soms wat kruidige witte wijn Dit recept is opgegeven door: bellie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2