4 varkenskoteletten 100 gm boter 1 vers gemalen peper » zout 4 sjalotten 1 eetlepel(s) graanmosterd 1 koffielepel sojasaus 400 ml pompelmoessap 2 roze pompelmoezen 2 eetlepel(s) bruine suiker 1 toefje bieslook, koriander of citr; oenmelisse Laat het vlees aan beide kanten kleuren in de hele boter en kruid met peper en zout. Voeg er de gehakte sjalotten bij en laat zacht gaar bakken. Overgiet met pompelmoessap en laat een minuutje sudderen. Neem het vlees uit de pan en hou het warm. Roer de mosterd, sojasaus en suiker door de saus en laat op hoog vuur wat indikken. Voeg er een minuutje voor het einde van de bereiding de gefileerde pompelmoespartjes bij. Giet de saus over het vlees en gameer met gehakt bieslook, koriander of citroenmelisse. Serveer met wilde rijst. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2
0.0
4.2002 :Fingerprint : 26450888,459712884,Kalorio
Varkenskoteletten met roze pompelmoes is een recept van De Virtuele Keuken