Varkenskoteletten met roze pompelmoes

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 varkenskoteletten 100 gm boter 1 vers gemalen peper » zout 4 sjalotten 1 eetlepel(s) graanmosterd 1 koffielepel sojasaus 400 ml pompelmoessap 2 roze pompelmoezen 2 eetlepel(s) bruine suiker 1 toefje bieslook, koriander of citr; oenmelisse Laat het vlees aan beide kanten kleuren in de hele boter en kruid met peper en zout. Voeg er de gehakte sjalotten bij en laat zacht gaar bakken. Overgiet met pompelmoessap en laat een minuutje sudderen. Neem het vlees uit de pan en hou het warm. Roer de mosterd, sojasaus en suiker door de saus en laat op hoog vuur wat indikken. Voeg er een minuutje voor het einde van de bereiding de gefileerde pompelmoespartjes bij. Giet de saus over het vlees en gameer met gehakt bieslook, koriander of citroenmelisse. Serveer met wilde rijst. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

0.0



4.2002 :Fingerprint : 26450888,459712884,Kalorio

Varkenskoteletten met roze pompelmoes is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met pompelmoesboter
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garden of Eden
Bekijk recept

Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde varkenskoteletten met groene olijven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde prei met tijm
Bekijk recept
Varkenskotelet met Rieslingsaus en flensjes uit de Elzas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept