Zuiderse mignonnettes

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 mignonnettes 100 gm boter 1 vers gemalen zwarte peper, zout 750 gm broccoli 100 ml verse room 3 eieren 2 eetlepel(s) mosterd 3 rode paprika's 300 ml kippenbouillon 1 teentje knoflook Kook de broccoliroosjes gaar in gezouten water, giet af, laat uitlekken en pureer met de staafmixer. Voeg de eieren, room, mosterd, peper en zout toe. Schep over in 4 beboterde flanvormpjes en laat in een bain marie (warmwaterbad) 20 min. bakken in de op 200'C voorverhitte oven. Blancheer de in reepjes gesneden paprika's een tweetal minuten in kokend gezouten water. Stoof ze vervolgens in 20 min. gaar in de kippenbouillon met de gepelde look. Pureer met de staafmixer, wrijf door een fijne zeef en klop er wat ijskoude boter door. Hou warm. Bak intussen de mignonnettes gaar in de boter, kruid met peper en zout en schik op warme borden op een spiegel van paprikasaus. Schik de broccoliflan ernaast en serveer met lintspaghetti. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

2

0.0



4.2002 :Fingerprint : 26450888,459712895,Kalorio

Zuiderse mignonnettes is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsmignonnettes met mangosalsa
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde varkensmignonnettes, yoghurtsaus met munt
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmignonnettes met pruimen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsmignonnettes Taj-Mahal
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Iberico-varken met zuiderse kruidenboter
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiering met zuiderse groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flammeküche met zuiderse groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Love fish van de zuiderse zeeën
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept