4 mignonnettes 100 gm boter 1 vers gemalen zwarte peper, zout 750 gm broccoli 100 ml verse room 3 eieren 2 eetlepel(s) mosterd 3 rode paprika's 300 ml kippenbouillon 1 teentje knoflook Kook de broccoliroosjes gaar in gezouten water, giet af, laat uitlekken en pureer met de staafmixer. Voeg de eieren, room, mosterd, peper en zout toe. Schep over in 4 beboterde flanvormpjes en laat in een bain marie (warmwaterbad) 20 min. bakken in de op 200'C voorverhitte oven. Blancheer de in reepjes gesneden paprika's een tweetal minuten in kokend gezouten water. Stoof ze vervolgens in 20 min. gaar in de kippenbouillon met de gepelde look. Pureer met de staafmixer, wrijf door een fijne zeef en klop er wat ijskoude boter door. Hou warm. Bak intussen de mignonnettes gaar in de boter, kruid met peper en zout en schik op warme borden op een spiegel van paprikasaus. Schik de broccoliflan ernaast en serveer met lintspaghetti. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :