1 eetlepel (olijf) olie 200 g provençaalse runderreepjes 2 zakjes puree à la minute (pak à 3 zakjes à; 58 g, maggi) 450 g spinazie (diepvries) 3 eetlepels gemalen oude kaas (zakje à 150 g, a; h) In pan olie verhitten. Vleesreepjes op hoog vuur in ca. 2 minuten al omscheppend bruin bakken, vuur lager zetten en in ca. 10 minuten gaar bakken. Intussen aardappelpuree bereiden volgen gebruiksaanwijzing. Spinazie volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Spinazie door aardappelpuree scheppen. Puree over twee borden verdelen en bestrooien met oude kaas. Vleesreepjes erbij serveren. voedingswaarde : 475 kcal p.p.
Spinazie-puree potje met provençaalse runderreepjes is een recept van De Virtuele Keuken
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)