Spinazie-puree potje met provençaalse runderreepjes

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 eetlepel (olijf) olie 200 g provençaalse runderreepjes 2 zakjes puree à la minute (pak à 3 zakjes à; 58 g, maggi) 450 g spinazie (diepvries) 3 eetlepels gemalen oude kaas (zakje à 150 g, a; h) In pan olie verhitten. Vleesreepjes op hoog vuur in ca. 2 minuten al omscheppend bruin bakken, vuur lager zetten en in ca. 10 minuten gaar bakken. Intussen aardappelpuree bereiden volgen gebruiksaanwijzing. Spinazie volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Spinazie door aardappelpuree scheppen. Puree over twee borden verdelen en bestrooien met oude kaas. Vleesreepjes erbij serveren. voedingswaarde : 475 kcal p.p.

Spinazie-puree potje met provençaalse runderreepjes is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept