Varkensoester gevuld met kaas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

75 g danish blue kaas 4 varkensoesters à 125 g peper 2 eieren 6 el paneermeel 3 el boter of margarine Kaas in reepjes snijden, 4 reepjes achterhouden voor garnering. In vlees diepe inkeping maken. Binnenkant bestrooien met peper. Kaas over holtes verdelen. Vaststeken met cocktailprikkers. Eieren splitsen. In diep bord eiwit losroeren, dooiers voor iets anders gebruiken. Op plat bord paneermeel strooien. Vlees eerst door eiwit halen, dan door paneermeel wentelen. Aandrukken. Schaal voorverwarmen. In grote koekenpan boter verhitten. Vlees in ± 8 min. bruin en gaar bakken. Halverwege keren. Op warme schaal leggen. Garneren met reepjes kaas. Lekker met veldsla en gefrituurde aardappelballetjes.

Varkensoester gevuld met kaas is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde varkensoester met tapenade van pistachenootjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensoester Met Taglia En Portobellos<
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensoester Met Bieslooksaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept