Varkenshaasje met roze pepers en sjalotjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 sjalotjes 1/2 vleesbouillontablet 4 varkenshaasjes zout peper 50 g boter of margarine 2 el roze peperkorrels (potje) 2 el bloem 1/8 l slagroom Sjalotjes pellen en fijnsnipperen. In 2 dl kokend water bouillontablet oplossen. Laten afkoelen. 4 borden voorverwarmen. Vlees bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Vlees in ± 10 min. bruin en rosé bakken. Af en toe keren. Vlees uit pan nemen. In aluminiumfolie verpakken. Aan bakvet toevoegen: sjalotjes en roze peperkorrels. ± 3 min. zachtjes bakken. Bloem erdoor roeren. Al roerende scheutje voor scheutje bouillon en slagroom toevoegen. Blijven roeren tot gebonden saus. Op plank vlees in plakjes snijden. Op borden vlees rangschikken. Op vlees beetje saus scheppen. In kom rest van saus doen.

Varkenshaasje met roze pepers en sjalotjes is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met chorizo-tomatensaus
30 min-
Bekijk recept
Rucolasoep met aardappel en bacon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept