150 g hamblokjes 1 el olijfolie 1 zak (400 g) voorgesneden bamigroente (koelvak g; roenteafdeling) 1 zakje gedroogde bamikruiden, geweld 250 g roerbakmie of andere noedels 2 eieren ketjap sambal Verhit de olijfolie in een wok en bak de hamblokjes 3 minuten. Voeg de groenten toe en roerbak nog eens 5 minuten. Roer er de gewelde bamikruiden door. Kook de roerbakmie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar. Laat goed uitlekken. Klop de eieren los met peper en zout en bak er twee dunne omeletten van. Rol ze op en snijd ze in reepjes. Roerbak de roerbakmie met de groenten tot het geheel mooi droog is en breng op smaak met peper en zout. Schep er de omeletreepjes oor. Tip: Breng eventueel op smaak met ketjap en sambal. Serveer er lekkere zure groenten uit een pot bij. voedingswaarde : 410 kcal p.p. voor- / bereidingstijd : 5 / 15 minuten